logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Leányka Vendégház és Borozó - Ómolnár Pincészet
Cím: 3300 Eger, Szépasszony-völgy út 55.Email: omolnarpince@gmail.com
Telefon: 06/20-357-5557Telefon 2: 06/20-357-5557
Internet: www.omolnarpinceszet.huGps: 47.9258913 , 20.3721258

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

pincészet, borászat, borkóstolás, szállás, szálláshely, vendégház, borozó

Bemutatkozás

Családi borászatunk és szõlészetünk generációk munkájának eredménye, folytatása. Évszázados múltat idézõ tevékenységünk jelene az Egerben és környékén fekvõ mintegy 20 hektáros birtokon, illetve a Szépasszony-völgyben található pincészeten alapszik. Pincészetünkben - ahol a munkálatok javarészét magunk végezzük -reduktív és oxidatív módon egyaránt készülnek borok. Nagyobb hangsúlyt kapnak azonban a több éves ászkolású, közepes és kis méretû fahordókban érlelt vörös borok.Ültetvényeinken egyaránt megtalálhatók az Egerben jelentõs múltra visszatekintõ hagyományos
magyar – leányka, olaszrizling kékfrankos, kadarka -, valamint a világfajták – sauvignon blanc, blauburger, pinot noire, merlot, cabernet franc és sauvignon.
Büszkeséggel tölti el családunkat a ma is aktív Édesapám, Molnár Imre életpályája, amelynek mérföldköveit néhány palack 1964-es Leányka, az ezredforduló Bikavére, s jó néhány jelenkori elismerés õrzi. Amennyiben kedvet kapott egy kóstolóra, magában vagy ismerõseivel, látogasson el hozzánk, szeretettel és jó borokkal várjuk!

Leányka Vendégház:
Leányka Vendégház Eger. A vendégház nyugodt helyen, mégis rövid sétányira van a a történelmi belvárostól, 3 szobával, parkolóval, terasszal és borospincével rendelkezik.

Keresőszavak

pincészet, borászat,borkóstolás

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink